Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ψηφοδέλτιο για την "Μάχη της Κρήτης"


Επίσημη πρώτη περιοδεία , στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, πραγματοποίησαν ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης κ. ΔημήτρηςΓιαννουλάκης συνοδευόμενος απο την κ. Μπακογιάννη αλλά και υποψηφίους του ψηφοδέλτιου του για την "Μάχη της Κρήτης" .
Στις Μοίρες , θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι για αρκετές ώρες συνομίλησαν μαζί τηςεκθέτωντας τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για την ευρύτερη ανάπτυξη της "χρυσοφόρας "Μεσσαράς .
Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη
( έμπορος ) ο οποίος ενωνεί τις δυνάμεις του με τους Σπαθαράκη Παναγιώτη ,Λυδάκη Μαρία , Φραγκιαδάκη Χαράλαμπο , Σπανάκη Ζαχαρία ,Σφακιανάκη Απόστολο, Ορφανίδη Αντώνη , Κριαρά Μανούσο , Μαρκογιαννάκη Χρήστο και άλλους υποψηφίους για την "Μάχη " της Περιφέρειας της Κρήτης .
Η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον Μητροπολητη Γορτυνης και Αρκαδίας κ.κ.Μακάριο ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκαν την ιερό Ναό της Παναγίας Καλυβιαννής συνομιλώντας με την Ηγουμένη Τιμοθέη .
Στον Ζαρό , επόμενη στάση της περιοδείας , γευμάτισαν με φίλους και στελέχη του ψηφοδελτίου ενώ στην Αγία Βαρβάρα συναντήθηκαν τόσο με τον νύν αλλά και τον πρώην Δήμαρχο της περιοχής .
Την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιαννουλάκης αλλά και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Ηρακλείου κ. Σερμάκης συνοδευόμενοι αποτην κ. Μπακογιάννη και τον ανεξάρτητο βουλευτή Χανίων κ.Μαρκογιαννάκη Χρήστο παρευρέθηκαν στα Αμοιρά της Βιάννου , μετέχοντας στις εκδηλώσεις της 67ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βιάννου .
Επόμενος σταθμός ήταν το Αρκαλοχώρι όπου συνομίλησαν με πλήθος πολιτών για τα προβλήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...