Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στήριξη Μπακογιάννη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Δ. Γιαννουλάκη

Τη στήριξή της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Δημήτρη Γιαννουλάκη ανακοίνωσε από το Ρέθυμνο η Ντόρα Μπακογιάννη και διευκρίνισε πως δεν θα στηρίξει δημοτικούς συνδυασμο΄ςυ στο νησί.
«Υποστηρίζω έναν συνδυασμό του κ. Γιαννουλάκη, έναν συνδυασμό Κρητών για την Κρήτη, με σύνθημα "ελεύθερα και δυνατά", που δείχνει ότι οι Κρήτες μπορούν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, μακριά από την λογική του μαντριού. Θεωρώ πως είναι μία σοβαρή προσπάθεια, που έχει όραμα, στόχο και μπορεί να είναι μία διεκδικητική περιφερειακή αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά.
Η ανεξάρτητη βουλευτής επεσήμανε παράλληλα πως η λογική των κομμάτων να δίνουν χρίσματα είναι μία λογική που αδυνατίζει την ελληνική κοινωνία.
Σχετικά με τις υποψηφιότητες για τη θέση του Περιφερειάρχη του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Αρναουτάκη και του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας επί ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, η κα Μπακογιάννη δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ο κ. Αρναουτάκης ήταν μέλος της κυβέρνησης και δεν πιστεύω πως υπάρχει κρητικός που να πιστεύει πως συγκεκριμένος υποψήφιος μπορεί να πατήσει πόδι και να είναι διεκδικητικός. Από την άλλη πλευρά ο κ. Πλακιωτάκης κατεβαίνει υποψήφιος για να μαζέψει το κομματικό μαγαζί της ΝΔ. Όμως η κοινωνία επιθυμεί να ψηφίσει με τα δικά της κριτήρια».
Η ανεξάρτητη βουλευτής επισκέφθηκε το Νομάρχη Ρεθύμνου Γιώργο Μαθιουδάκη και το Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη, με τους οποίους είχε συζήτηση κυρίως για θέματα του Καλλικράτη.
Στις συναντήσεις της συνοδευόταν από τον ανεξάρτητο βουλευτή Χανίων Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για το νομό Ρεθύμνου, δήμαρχο Αρκαδίου Μανώλη Μανωλακάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Ρεθύμνου, Κωστή Μαθιουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...