Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Υποψήφιους δημάρχους στη Μαγνησία ανακοίνωσε το ΚΚΕ

Τους υποψήφιους δημάρχους Αλμυρού, Ζαγοράς, Σκιάθου και Σκοπέλου, που στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ανακοίνωσε και παρουσίασε χθες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.
Πρόκειται για τους κ.κ. Σάββα Τσόγκα, λογιστή-φοροτεχνικό, υποψήφιο δήμαρχο Αλμυρού, Βασίλη Τσαπράζη, πολιτικό μηχανικό, υποψήφιο δήμαρχο Ζαγοράς, Γιώργο Καραστατήρα, εκπαιδευτικό, υποψήφιο δήμαρχο Σκιάθου και Μανώλη Ραμαντάνη, πολιτικό μηχανικό, υποψήφιο δήμαρχο Σκοπέλου.
«Η εκλογή κομμουνιστών και συνεργαζομένων με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στα οκτώ Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Μαγνησίας, θα σημάνει ένα ισχυρό εμπόδιο στην πολιτική της κυβέρνησης να υλοποιήσει τις αντιλαϊκές της πολιτικές», τόνισε στη διάρκεια της παρουσίασης των υποψήφιων δημάρχων, ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λούμας.
Όπως υποστήριξε μάλιστα, το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών πρέπει να αποτελέσει όπλο στον αγώνα του λαού για την καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής και να ανοίξει το δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης.
Ο κ. Λούμας σημείωσε ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου θα πρέπει να υπάρξει σαφής καταδίκη των συνδυασμών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ, προκειμένου να μην ακυρωθεί η διάθεση του λαού να αντιπαλέψει τα μέτρα που εφαρμόζονται, ενώ υποστήριξε ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση, καθώς τιμωρεί με τον ίδιο τρόπο τον ίδιο το λαό.
Επέκρινε επίσης τους έχοντες τη διάθεση να κατέλθουν στις εκλογές ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είτε δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται είτε κοροϊδεύουν συνειδητά».
Δικαιολογώντας μάλιστα τη θέση αυτή, τόνισε ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι πολύ περισσότερο τώρα που τα όργανα τοπικής διοίκησης είναι ενταγμένα στην κρατική και κυβερνητική πολιτική και διαπλέκονται καθώς στηρίζονται στα θεσμικά πλαίσια των νόμων που ψήφισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ανέφερε επίσης ότι από την πλευρά του ΚΚΕ θα υπάρξει γενναία αντίδραση στο νομοσχέδιο για τις εκλογικές δαπάνες, υποστηρίζοντας ότι στοχεύει στο φακέλωμα των υποστηρικτών του ΚΚΕ και προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη δράση τους, ενώ όπως είπε, δεν θα δοθεί ούτε ένα όνομα!
Για τους υπόλοιπους υποψηφίους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Μαγνησία, ο κ. Λούμας, έκανε γνωστό ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου κατά την επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Βαγγ. Μπούτα στην Αργαλαστή, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Αλοννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...