Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Αναζητείται πρόσωπο - έκπληξη στην Πάτρα

Υποψηφιότητα με δυναμική και το πλεονέκτημα της διείσδυσης σε άλλους πολιτικούς χώρους αναζητά η ΝΔ για τον Δήμο Πατρέων. 

Οι επαφές της Ρηγίλλης με πρόσωπα που διαθέτουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχουν ξεκινήσει, αλλά οι ταυτότητές του διατηρούνται μακριά από το φως της δημοσιότητας για να μην χαθεί το στοιχείο της έκπληξης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην διάθεση της Ρηγίλλης βρίσκονται στοιχεία ερευνών (ποσοτικά και ποιοτικά), τα οποία θα βοηθήσουν στην αξιολόγηση προσώπων για την Πάτρα. 

Δεν λείπουν φυσικά και…οι κλεφτές ματιές προς την πλευρά τού αντίπαλου πολιτικού χώρου (ΠΑΣΟΚ). Για τον οποίο εκτιμούν στη Ρηγίλλης ότι έχει κάθε λόγο να βιάζεται, σε αντίθεση με τη ΝΔ, καθώς ο Δήμος Πατρέων εμπεριέχει ισχυρούς συμβολισμούς για το κυβερνών κόμμα. 

Μια άλλη προσέγγιση που γίνεται από κύκλους της ΝΔ είναι ότι η καθυστέρηση στην επιλογή υποψηφιότητας από το ΠΑΣΟΚ, και η «παρέλαση» ονομάτων μετά την δήλωση αποχώρησης του Ανδρέα Φούρα (φωτό) από τα δημοτικά, μπορεί να ωφελήσει έναν υποψήφιο που δεν θα έχει κομματικά χαρακτηριστικά. Αυτά ως προς τον αντίπαλο πολιτικό χώρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...