Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Από σκηνοθέτης... δημοτικός σύμβουλος


Μπορεί να τον γνωρίσαμε πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, ο Μανούσος Μανουσάκης αποφάσισε να βγει μπροστά από αυτές και να «κατέβει» στην πολιτική! Ο σκηνοθέτης πάει για δημοτικός σύμβουλος στη Σπάρτη και είναι το new entry στη λίστα των επώνυμων που γίνονται... πολιτικοί!

Ο σκηνοθέτης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν νομάρχη Λακωνίας καιυποψήφιου δημάρχου Σπάρτης, Κωνσταντίνου Φούρκα, που έχει την στήριξη της ΝΔ.

Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου, με τον κ. Φούρκα να διευκρινίζει πως ο κ. Μανουσάκης θα ασχοληθεί με τον πολιτισμό και το περιβάλλον (αν εκλεγεί βεβαίως βεβαίως).

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η συμμετοχή μου δεν είναι ευκαιριακή ούτε διακοσμητική. Είναι ουσιαστική η σχέση μας, το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε και αυτή η συνεργασία είναι μια εξέλιξη της μη θεσμικής σύμπραξής μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μανουσάκης.

Ο σκηνοθέτης -το όνομα του οποίου είχε ακουστεί ακόμα και για τον δημαρχιακό θώκο- έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική κοινωνία, διοργανώνοντας την γιορτή Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία, που πλέον είναι θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...