Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο χουντικός Άνθιμος θα δώσει μαθήματα πολιτικού savoir vivre στον Μπουτάρη;

«Από εμένα δημαρχεία δεν θα δεις» και «η εκκλησία θα είναι εναντίον σου», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ένα από τα κατάλοιπα της Χούντας των συνταγματαρχών (φωτογραφίες) και Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος!!! Και όλα αυτά μέσα στο σπίτι του Θεού, την εκκλησία, όπου όπως λένε οι εκπρόσωποι της (παπάδες, εξαπτέρυγα, μητροπολίτες κτλ) ο καθένας μπορεί να συγχωρεθεί!

Και γιατί να συγχωρεθεί ο Μπουτάρης; Είπε κάτι κακό; Είπε κανένα ψέμα; Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και στην εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με ομιλητή τον Γιάννη Ραγκούση, χαρακτήρισε τους Ψωμιάδη, Άνθιμο και Παπαγεωργόπουλο ως «το τρίγωνο του συντηρητισμού της Θεσσαλονίκης», αποκαλώντας παράλληλα τον Άνθιμο «μουτζαχεντίν που δεν έχει καμία σχέση με την ορθοδοξία».
Γιατί λοιπόν οι ενστάσεις του Άνθιμου; Δεν μας λέει καλύτερα ο Μητροπολίτης και alter ego του θανόντα (επίσης χουντικού) Χριστόδουλου, όταν ο κόσμος διαμαρτύρονταν και δολοφονούνταν από την Χούντα, αυτός και ο κολλητός του, τους ευλογούσαν και τους υποστήριζαν!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...