Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ανεβάζουν τους τόνους Μπόλαρης-Ψωμιάδης

«Δημόσιο διασκεδαστή» αποκάλεσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη ο συνυποψήφιος του Μάρκος Μπόλαρης και χαρακτήρισε «αστειότητες» τον ισχυρισμό του νομάρχη Θεσσαλονίκης στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» ότι ιδεολογικά είναι ο ίδιος πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μπόλαρη. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ σχολίασε και τη φράση του κ. Ψωμιάδη στον «Αγγελιοφόρο» σχετικά με την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Ν.Δ. «Είχα ξεκινήσει ένα ταξίδι όταν άρχισαν οι εκλογές για τον πρόεδρο της Ν.Δ. και αυτό το ταξίδι θα συνεχιστεί», δήλωσε και μετά τις ερμηνείες που δόθηκαν σε αυτή τη φράση έσπευσε να δηλώσει: 

«Το ταξίδι μου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε τον περασμένο Νοέμβριο. Το προσωπικό μου ταξίδι προς το λαό, ο αγώνας για να ακούγεται η φωνή του απλού πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων, συνεχίζεται. Εργάζομαι εδώ και χρόνια για την ενότητα της παράταξης. Στηρίζω με απόλυτο τρόπο τον πρόεδρο της Ν.Δ. Ό,τι ήταν να κάνω για την προεδρία της ΝΔ τελείωσε στις 29 Νοεμβρίου. Αρχηγός της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Τέλος!».
Από την πλευρά του ο κ. Μπόλαρης επισήμανε ότι ο κ. Ψωμιάδης προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών της Μακεδονίας για μια ακόμη φορά και σημείωσε: « Είναι φανερό ότι ο κ. Ψωμιάδης ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει την εκλογική αναμέτρηση της περιφέρειας ως σκαλί της προσωπικής του στρατηγικής. Προεξοφλεί με τις δηλώσεις του την ήττα της Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές και διεκδικεί εσωκομματική ρεβάνς από τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας πως παραμένει στην κούρσα για το αξίωμα του προέδρου του κόμματός του. Μέσα σε λίγες ώρες πανικόβλητος ανασκευάζει δηλώνοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Χαρακτηριστική περίπτωση αναξιοπιστίας, ανδρός που άλλα λέει και άλλα εννοεί». Πρόσθεσε πως «μαζί με την Νομαρχία τελειώνει κι ο Νομάρχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...