Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Προβάδισμα Σγουρού - μάχη για τη δεύτερη θέση

Δύο νέες δημοσκοπήσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κρίσιμη εκλογική μάχη του Νοεμβρίου στην περιφέρεια της Αττικής.

Πρώτος και στις δύο δημοσκοπήσεις είναι ο Γιάννης Σγουρός, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δεύτερη θέση, καθώς στη δημοσκόπηση της εφημερίδας «Το Βήμα» την καταλαμβάνει ο Γιάννης Δημαράς και σε εκείνη της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» ο Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός προηγείται με 20,1%, έχοντας προβάδισμα 2,2 μονάδων από τον Γιάννη Δημαρά, ο οποίος ακολουθεί με 17,9%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία Βασίλης Κικίλιας με 12,1%.

Ακολουθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ με 8,1%, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με 7,9%, ο Γρηγόρης Ψαριανός με 3,5%, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος συγκεντρώνει ποσοστό 3,1%.

Στη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», το δίδυμο που προηγείται αλλάζει. Ο Γιάννης Σγουρός προηγείται με 18,6% και ο Βασίλης Κικίλιας έρχεται δεύτερος με ποσοστό 15,3%. Ακολουθεί ο Γιάννης Δημαράς με 10,9% και ο Θανάσης Παφίλης με 7,4%.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος συγκεντρώνει ποσοστό 6,6%, το 5,1% παίρνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ακολουθούν οι Αλέκος Αλαβάνος (4,3%) και Γρηγόρης Ψαριανός (2,2%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...