Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Πειραιά

Με αργούς ρυθμούς γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών στον Πειραιά, καθώς παρά το γεγονός ότι η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων έχει λήξει, τα απορριματοφόρα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν γρήγορα από τον ΧΥΤΑ μετά και από την απομάκρυνση 100 συμβασιούχων.

Για το λόγο αυτό, η Νομαρχία Πειραιά συνεχίζει στις πιο επιβαρημένες περιοχές το πρόγραμμα απολύμανσης, απόσμωσης και απεντόμωσης στις ανθυγιεινές εστίες σκουπιδιών.

Στο μεταξύ, ο αντίδημαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Αβραμίδης, με επιστολή προς τον απερχόμενο δήμαρχο Π. Φασούλα υπέβαλε την παραίτησή του.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Κατά την τετραετία, που σε λίγες εβδομάδες εκπνέει, προσπάθησα ακούραστα, σε βάρος των προσωπικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, να ανταποκριθώ στη λαϊκή εντολή που πήραμε τον Οκτώβριο του 2006. Λόγοι, που άπτονται με το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων όχι μόνο στο Πειραιά αλλά σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτηση μου», τονίζει στην επιστολή του ο Π. Αβραμίδης. SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...