Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Ανδ. Τριανταφυλλόπουλος υπέρ Κατσιφάρα και Κατσικόπουλου

Fountain and statue in PatraImage via WikipediaΟ βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις αναφορικά με αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και νέα δομή της Δημόσιας Διοίκησης. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε. Ο λαός έστειλε πολλαπλά και σοφά μηνύματα προς το πολιτικό σύστημα.

Μηνύματα που πρέπει να αξιολογηθούν από τα κόμματα με ευθύνη, νηφαλιότητα, σοβαρότητα, αντικειμενικότητα, αλλά κυρίως να αξιολογηθούν με βάση το συμφέρον της χώρας. Γιατί η σωτηρία της χώρας δεν αποτελεί κομματική υπόθεση. Είναι εθνική υπόθεση.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε με κριτήριο την ικανότητα των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις σύνθετες και αυξημένες ευθύνες τις οποίες αναλαμβάνουν μέσα από αυτή τη μεγάλη διοικητική αλλαγή του «Καλλικράτη».

Η αποκέντρωση πόρων και εξουσιών, ο δημοκρατικός προγραμματισμός, η περιφερειακή ανάπτυξη, η αρχή της εγγύτητας προς τον πολίτη, οι δυνατοί δήμοι και οι περιφέρειες, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του Καλλικράτη.

Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτούς που στήριξαν, πίστευαν και πιστεύουν σε αυτές τις αρχές. Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας και της περιφέρειας μας, για τις κοινές αγωνίες, για τα κοινά οράματα μας. Ψηφίζουμε ανθρώπους ικανούς, έντιμους, έμπειρους και αποτελεσματικούς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους έδωσα και θα δώσω μέχρι την Κυριακή τον αγώνα για την νίκη του Απόστολου Κατσιφάρα και του Δημήτρη Κατσικόπουλου."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...