Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Γυναίκα δήμαρχος στο Σούλι.


Σε άνετη επικράτηση για το νέο Δήμο Σουλίου έφτασε η κ. Μπότση-Μπαίμη Σταυρούλα, για το Δήμο Σουλίου, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα προγνωστικά, που την ήθελαν να φτάνει στην τελική νίκη και να αναδεικνύεται Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου, όταν την πρώτη Κυριακή διατηρούσε ένα προβάδισμα δέκα μονάδων έναντι του συνδιεκδικητή κ. Αθανάσιοιυ Παππά, στηριζόμενου από τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Μπότση πήρε ποσοστό 54, 42% και 4330 ψήφους, ενώ ο κ. Παππάς την ίδια ώρα λάμβανε ποσοστό 45, 58% και 3626 ψήφους. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και την αναμέτρηση της 7ης του Νοέμβρη, η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, αύξησε το ποσοστό της κατά εννιάμιση μονάδες περίπου, αφού είχε λάβει 45, 08%, ενώ και ο κ. Παππάς σημείωσε άνοδο, αφού είχε λάβει 35, 77%, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο...

επίπεδο εκείνο, ώστε να διεκδικήσει ουσιαστικό το Δήμο Σουλίου. Αξιοσημείωτο για το Δήμο Σουλιου είναι το ποσοστό της αποχής, αφού στον πρώτο εκλογικό γύρο το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν το 57, 07% όσων είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ στο δεύτερο μόλις το 48, 21% των εγγεγραμμένων, κάτι που σημαίνει ότι η αποχή έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ, ξεπερνώντας το 50% σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κ. Μπραίμη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ όλους τους Δημότες που στήριξαν εμένα και το συνδυασμό. Ευχαριστώ την οικογένεια και όλους τους ανώνυμους συνεργάτες, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους συνυποψηφίους για τον πολιτισμένο αγώνα.

Δεσμεύομαι εγώ προσωπικά για συνεργασία με όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, για να μπορέσουμε σ' αυτές τις δύσκολες εποχές να προσφέρουμε στο Δήμο, για όλους τους Δημότες, εκείνους που μας στήριξαν και όλους τους άλλους κατοίκους του Δήμου Σουλίου.

Νέοι Αγώνες Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...