Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ - Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Με το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο απερχόμενο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. "Είμαστε και εμείς τρόϊκα, αλλά καλή τρόϊκα" ειπώθηκε σε  κάποια στιγμή της συνάντησης.



Αναλυτικά απερχόμενος και νέος Δήμαρχος δήλωσαν:

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά σήμερα να υποδεχθώ στο νέο μας Δημαρχείο τον νικητή των Δημοτικών Εκλογών Γιάννη Μπουτάρη. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του, διότι εάν επιτύχει ο Δήμαρχος τους στόχους του, επιτυγχάνει η ίδια η πόλη. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μπροστά στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Θεσσαλονίκης αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Του εύχομαι να κρατήσει υψηλά το αξίωμα του Δημάρχου και να κινείται ως αθλητής, αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του!».
 
Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «Ευχαριστώ τον κ. Παπαγεωργόπουλο για την ενημέρωση που μας παρείχε στην πρώτη μας αυτή συνάντηση. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας είναι να καταλάβει ο πολίτης ότι συμμετέχει ο ίδιος στη Διοίκηση του Δήμου. Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει πράγματα, αλλά για να ανοίγει το δρόμο προκειμένου οι πολίτες να δημιουργήσουν πράγματα. Ο δικός μας βασικός στόχος είναι να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη που να είναι δακτυλοδεικτούμενη».
Δείτε το βίντεο από την συνάντηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...