Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Π. Ψωμιάδης: Με τον αδερφό μου αντιπεριφερειάρχη θα είχαμε βγει από την πρώτη Κυριακή

«Αν δεν είχε δημιουργηθεί το θέμα με τον αδερφό μου Διονύση από τον Αντώνη Σαμαρά και δεν είχε άρει τη στήριξή του το ΛΑΟΣ θα είχαμε βγει από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι η υψηλά εκλόγιμη θέση του αδερφού του δεν αποτελεί απάντηση στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να τον τοποθετήσει αντιπεριφερειάρχη αλλά απλή επιβράβευση του έργου που έκανε ο αντινομάρχης.

Κάλυψε τον Γιώργο Τσαμασλή για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με τα έργα-"μαϊμού" της νομαρχίας σημειώνοντας ότι έκανε ένα ανθρώπινο λάθος και ότι καλύπτεται από την επιστολή που εξέδωσε χθες.

Κατηγόρησε τον Μάρκο Μπόλαρη ότι δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών και ότι επέλεξε τη μαύρη διαφήμιση γιατί δεν έχει καμία συγκεκριμένη πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία.

Τον κάλεσε να πάρει θέση σε μια σειρά από ζητήματα ανάμεσα στα οποία και για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επανέλαβε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και ότι θα παραμείνει στην αυτοδιοίκηση ακόμη και αν χάσει.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο γύρο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξής του από το ΛΑΟΣ τονίζοντας ότι συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ενώ ευχαρίστησε τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου για τη δημόσια στήριξη προς το πρόσωπό του.

Για το δήμο Θεσσαλονίκης εμφανίσθηκε πεπεισμένος ότι με την άντληση ψήφων από τη δεξαμενή τόσο του Μάκη Στεργίου όσο και του Στέλιου Παπαθεμελή ο Κώστας Γκιουλέκας θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...