Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Παπακωνσταντίου και τον Σαχινίδη!

Μ’ ένα πουκάμισο ανοιχτό, χωρίς γραβάτα, εμφανίστηκε στο Εθνικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ίσως να έφτιαξε τη διάθεσή του και η πρωινή συνάντηση µε τους δεκατρείς νέους περιφερειάρχες.

Περισσότερο, βεβαίως, από τον υπουργό οι επισκέπτες ήθελαν να γνωρίσουν τον υφυπουργό Οικονομικών. Όλοι οι υπουργοί που είχαν μέχρι στιγμής συναντήσει στον Φίλιππο Σαχινίδη τους είχαν παραπέμψει. Λογικό. Ως άρχων του Γενικού Λογιστηρίου αυτός είναι που (δεν) πληρώνει.
Λίγο το Λαρισινό χιούμορ, λίγο η στωικότητα κάποιου που κατέληξε αγγλοσπουδασμένος οικονομολόγος, ξεκινώντας από τα καπνοχώρια του Κάµπου, ο Σαχινίδης καταφέρνει να µη δημιουργεί αντιπάθειες, εδώ φίλιωσε µε τον Χρήστο Παπουτσή. Οι περιφερερειάρχες πήγαν λοιπόν να γνωρίσουν τον «θρύλο Σαχινίδη». Παρών στη συνάντηση και ο γενικός γραμματέας Ηλίας Πλασκοβίτης.

Η συνάντηση είχε πολλές εκπλήξεις. Στο µεν γραφείο του Παπακωνσταντίνου περίμενε τους περιφερειάρχες μια πιατέλα µε σπιτικούς λουκουμάδες!!! «Είναι και το µόνο που θα πάρουν σήμερα...», σχολίασε µε σκωπτική τρυφερότητα συνεργάτης του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...