Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας στην «Ώρα της Γης»

Ενεργά θα συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Προποντίδας στην Παγκόσμια Οικολογική Εκδήλωση που διοργανώνει το WWF με την επωνυμία «Η Ώρα της Γης», το Σάββατο 26/03/2011...Έτσι εκτός απ την απόφαση να παραμείνουν σβηστά τα φώτα σε όλα τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου, στα Νέα Μουδανιά θα παραμείνουν σβηστά τα φώτα στην οδό Τζαβούρα και στην Πλατεία Ομονοίας, στη Νέα Καλλικράτεια στην οδό Οσίας Παρασκευής και στην κεντρική πλατεία και στη Νέα Τρίγλια στην κεντρική πλατεία.

Μια επιπλέον δράση που θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σάββατο 26 Μαρτίου στα Νέα Μουδανιά από τις 9.00 έως τις 13.00 είναι η ανακύκλωση Ηλεκτρικών συσκευών. Η δράση θα συνεχιστεί και στην Νέα Καλλικράτεια και τη Νέα Τρίγλια σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Σημείο συγκέντρωσης των συσκευών έχει οριστεί ο χώρος της Πλατείας Βασματζίδη στο Κέντρο των Νέων Μουδανιών. Οι συσκευές θα συγκεντρωθούν σε κιβωτάμαξα (κοντέινερ) που προμηθεύει στο Δήμο η εταιρία «Ανακύκλωση Συσκευών A.E.»

Καλούνται οι πολίτες που έχουν ηλεκτρικές συσκευές εκτός λειτουργίας να συμβάλλουν στην ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών φέρνοντας τις παραπάνω συσκευές.

Πραγματοποιώντας την ελάχιστη συμβολή του στη προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Νέας Προποντίδας, προτρέπει όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν ενεργά στις παραπάνω δράσεις, όπου με ένα απλό «κλικ» να «σβήσουν το φως και να δουν τη διαφορά», όπως αναφέρει και η παγκόσμια προτροπή του WWF, ενώ παραδίδοντας τις κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές σε ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση προσθέτουν «καθαρό χρόνο» στην «Ώρα της Γης».

http://www.propontida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...