Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ "έκοψε κάθε πολιτική σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ" !

"Η απόφαση της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. να κόψει κάθε πολιτική σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και οι διαρροές για δήθεν συναντήσεις και συμμετοχής υπουργών της σημερινής κυβέρνησης ( Κ. Σκανδαλίδη) στη διαμόρφωση της είναι τουλάχιστον ψευδείς και αναληθείς και πλησιάζει τα όρια της προβοκάτσιας".

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ -ΟΤΑ που κοινοποιήθηκε πριν λίγο και αναφέρεται στις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από την απόσχισή της από το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα τις επαφές της με το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιάννη Δημαρά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

"Οι αποφάσεις της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. σε όλη την συνδικαλιστική της παρουσία, παίρνονται μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες της παράταξης και χωρίς να υπάρχει καμιά έξω θεσμική παρέμβαση που να επιβάλλει τις αποφάσεις της. Ο Γραμματέας της Σ. Ε. Θέμης Μπαλασόπουλος έχει να συναντηθεί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τουλάχιστον πάνω από 9 μήνες και η δήθεν “εμπλοκή” του στην απόφαση της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. χωρίς ο συντάκτης του άρθρου να έχει την στοιχειώδη ευθιξία να επικοινωνήσει με τη Σ.Ε. της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. μεθοδεύεται στην προσπάθεια κάποιων, πίσω από την πρωτοβουλία της παράταξης μας να εντάξουν κινήσεις που αποσκοπούν στις εσωτερικές κομματικές εξελίξεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι συναντήσεις της Γραμματείας της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. με εκπροσώπους κομμάτων ( ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, κλπ) γίνεται με πρωτοβουλία των Πολιτικών Φορέων με ξεκάθαρη την τοποθέτηση των εκπροσώπων της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. ότι δεν αναζητούν πολιτική στέγη αλλά τη δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου που θα αγωνιστεί για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής του μνημονίου.
Τα μέλη και οι φίλοι της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. που στην συντριπτική πλειοψηφία τους στηρίζουν την απόφαση της παράταξης, ξεκαθαρίζουν ότι η απόφαση είναι ξεκάθαρη, υγιής και κάθε προσπάθεια να την εμπλέξουν σε στρατηγικές και επιλογές στα εσωτερικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το λιγότερο ύποπτη και καθοδηγούμενη".

Ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...