Κυριακή 22 Μαΐου 2011

H Δημοκρατική Αριστερά για την εγκληματικότητα

Συνέντευξη τύπου για τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας και των φαινομένων βίας στο κέντρο της Αθήνας, θα παραχωρήσουν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο υπεύθυνος από την Εκτελεστική Επιτροπή για θέματα Θεσμών, Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων, καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 23 Μαίου στις 12 μ.μ., στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς (Αγίου Κωνσταντίνου 40).

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ «Αθήνα 9,84» (Νόνη Καραγιάννη), αναφερόμενος στα θέματα που αφορούν το Κέντρο της Αθήνας μεταξύ άλλων τόνισε :

«Σήμερα έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της πόλης. Μια μάχη ενάντια στις συμμορίες, τη Χρυσή Αυγή, τους ακραίους αντιεξουσιαστές, τα κυκλώματα μαφίας που συνδέονται μα τα ναρκωτικά, τη πορνεία, το παραεμπόριο, την άναρχη μεταναστευτική ροή. Είναι τελικά η μάχη του δημοκρατικού κράτους απέναντι στην ανομία, τη βία, το βρώμικο χρήμα. Αφορά τη προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας ως κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα των πολιτών. Ιδιαίτερα των πιο φτωχών στρωμάτων που ζουν στις λαϊκές γειτονιές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...