Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αυστηρό μήνυμα από το υπουργείο Ανάπτυξης στους αντιπεριφερειάρχες για τα καταστήματα τις Κυριακές

Παράνομες συστάσεις αντιπεριφερειαρχών για τα καταστήματα τις Κυριακές αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΝ και προειδοποιεί με κυρώσεις όσους κρατήσουν αύριο, Κυριακή, κλειστά τα καταστήματα


Για παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι προτρέπουν τους εμπόρους στην περιοχή τους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και αντ' αυτής να ανοίξουν την τελευταία Κυριακή του έτους, (29 Δεκεμβρίου), κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης.


Το υπουργείο σημειώνει ότι «οι υπεύθυνοι για αυτές τις έκνομες ενέργειες, θα παραπεμφθούν στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου».

Υπογραμμίζει δε ότι οι αντιπεριφερειάρχες που, όπως έχει πληροφορηθεί το υπουργείο, προχώρησαν σε τέτοιες συστάσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη λάβει σχετικές αποφάσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Είναι προφανές ότι όλες αυτές οι ενέργειες παραβιάζουν ευθέως τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4177/2013, καταλήγει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...