Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

"Αντικαπιταλιστική Ανατροπή - Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ"

"Αντικαπιταλιστική Ανατροπή - Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ" η κίνηση για την Περιφέρεια Αττικής.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ανοιχτή σύσκεψη δυνάμεων και αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς για την Παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής.
Στην σύσκεψη παρουσιάστηκαν βασικές αιχμές και πολιτικές θέσεις για μια αντικαπιταλιστική αριστερή κίνηση και παρέμβαση στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοέμβρη.
Ο Άγγελος Χάγιος παρουσίασε την εισηγητική τοποθέτηση:
"Στην Περιφέρεια Αττικής, την περιφέρεια που συγκεντρώνει το 60% του εργατικού δυναμικού και της παραγωγής της χώρας, 
η εκλογική παρέμβαση των δυνάμεων της Αντικαπιταλιστικής επαναστατικής κομμουνιστικής Αριστεράς είναι αναγκαία για να δοθεί με ψήφο και αγώνα το πιο ηχηρό –ανατρεπτικό μήνυμα καταδίκης και ανατροπής του βάρβαρου αντιλαϊκού Μνημονίου, του Καλλικράτη και της πολιτικής του κεφαλαίου- αλλά και της «χούντας» ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ με τους συνεργάτες της, ΛΑΟΣ και Ντόρα, με την ουσιαστική συμφωνία της ΝΔ που προωθούν και κλιμακώνουν την επίθεση αυτή.
Στο όνομα εξόδου από την κρίση του καπιταλισμού, έχει κηρύξει ένα παρατεταμένο πόλεμο εναντίον των εργαζομένων, των συνταξιούχων της νεολαίας. Έχει εγκαταστήσει ένα καθεστώς κοινοβουλευτικού απολυταρχισμού ιδεολογικής τρομοκρατίας και καταστολής. Επιδιώκουν να αναιρέσουν κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα, να επιβάλουν συνθήκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...