Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τους πρώτους υποψήφιους παρουσίασε ο Γιάννης Μπουτάρης

Τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους για το Δήμο Θεσσαλονίκης, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» Γιάννης Μπουτάρης.

Πρόκειται για 65 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και 61 διαμερισματικούς συμβούλους, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο συνδυασμό.

Η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς και ο κ. Μπουτάρης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός του θα κερδίσει τις εκλογές.

Όπως είπε μεταξύ άλλων θα απαιτηθεί πολύ δουλειά από όλους, ζήτησε από τους υποψηφίους να μην απογοητεύσουν τους ψηφοφόρους που θα τους εμπιστευτούν. Έκανε γνωστό ότι το κεντρικό εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών, ενώ σύντομα θα προστεθούν άλλα τρία, στις περιοχές Ξηροκρήνη, Τούμπα και Μπότσαρη.

«Προερχόμαστε από διαφορετικά κόμματα, αλλά σας ζητώ να αφήσουμε το όμμα ζωντανό βαθιά στην καρδιά μας και να βάλουμε πάνω απ΄όλα το συμφέρον της Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Μπουτάρης. Μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συμπεριλαμβάνονται οι στενοί του συνεργάτες, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, πολλά άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν συμμετέχουν στο συνδυασμό οι επί σειρά ετών δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Γιώργος Τανιμανίδης και Νίκος Τσαρούχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...