Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες του ο Τάσος Κουράκης

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τάσος Κουράκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο νομό Θεσσαλονίκης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Χαλκιδικής ο Χρήστος Ασημινάρης, Σερρών ο Φιντίας Βελλίκης, Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης και Πέλλας η Καλλιόπη Κολίνη.
Στην παρουσίαση των υποψηφίων παραβρέθηκε και ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, Στρατής Πλωμαρίτης. Ο Τ. Κουράκης είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Αριστερά και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η περιφερειακή παράταξη κατεβαίνει ενωμένη και συσπειρωμένη.
Οι εκλογές του Νοεμβρίου είναι μάχη ενάντια στο Μνημόνιο, το δικομματισμό και τον «Καλλικράτη», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου διεξάγονται σε περίοδο οξείας οικονομικής κρίσης και ΔΝΤ, εξουθένωσης των εργαζομένων, των αγροτών και γενικότερα των πιο αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας μας. Η πολιτική της κυβέρνησης και το ασφυκτικό πλαίσιο που ορίζει το Μνημόνιο αποδίδουν στις εκλογές αυτές εκτός από αυτοδιοικητικά και έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά».
Κάλεσε τους πολίτες σε αγώνες για το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη εργασία, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.
Το κεντρικό σύνθημα της παράταξης είναι «μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...