Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΝΑΡ: Συγκροτούνται κινήσεις και ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα

stamatis_2.gifΣημαντική και με δυνατότητες η παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις επερχόμενες εκλογές, καθώς ήδη συγκροτήθηκαν τις προηγούμενες μέρες κινήσεις και σχήματα σε 9 Περιφέρειες, ενώ πληθαίνουν οι δήμοι στους οποίους δημιουργούνται ψηφοδέλτια ανατροπής και μάχης από δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς και ανένταχτους αγωνιστές.
Στην Αττική, συγκροτήθηκε μετά από μαζική σύσκεψη την Πέμπτη 30/9 η«Αντικαπιταλιστική Ανατροπή – Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ» με επικεφαλής τον Άγγελο Χάγιο. Το ψηφοδέλτιο της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στο Δήμο Αθήνας «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» καλεί σε μεγάλη εκδήλωση-συνέλευση την Δευτέρα 11 Οκτώβρη στο Θέατρο Αθηνά, με ομιλητή τον Πέτρο Κωνσταντίνου. Μαζικές συσκέψεις και εξορμήσεις από τα περιφερειακά σχήματα «Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία» και «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο». Στην Κεντρική Μακεδονία, η «Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.
Στη Δυτική Ελλάδα ιδρύθηκε η «Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δεσύλλα. «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μοριά» το σχήμα στηνπεριφέρεια Πελοποννήσου. Τις επόμενες μέρες οι συνελεύσεις και ανακοινώσεις ονομάτων και διακηρύξεων σεΚρήτη και περιφέρεια Ιονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...