Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Την άμεση απελευθέρωση του δημάρχου και των αντιδημάρχων Ωρωπού ζήτησε η ΚΕΔΕ

Την άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Ωρωπού Γ. Οικονομάκου και των αντιδημάρχων, που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, ζήτησε η ΚΕΔΕ.


Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, αφορμή υπήρξαν τα χθεσινά επεισόδια και οι φθορές που σημειώθηκαν στη διάρκεια ειρηνικής και συμβολικής διαμαρτυρίας της δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της περιοχής, στον κόμβο της Μαλακάσας, κατά των νέων αυξήσεων στα διόδια.


Η ΚΕΔΕ δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον αγώνα των κατοίκων και της δημοτικής Αρχής Ωρωπού κατά της αύξησης στο τέλος διοδίων και κατά της δημιουργίας νέων σταθμών στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού. Όπως τονίζει, στον δήμο Ωρωπού σημειώνεται το παράδοξο να λειτουργούν ένας μετωπικός και έξι παράπλευροι σταθμοί διοδίων.

Συγχρόνως, η ΚΕΔΕ καταδικάζει ακραίες πρακτικές «που μπορεί να αμαυρώσουν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων μιας περιοχής» και «καλεί την κυβέρνηση να δεχθεί τις προτάσεις και τα αιτήματα της δημοτικής Αρχής και των κατοίκων Ωρωπού και να προχωρήσει στην υλοποίηση των πρόσφατων δεσμεύσεων του αρμόδιου υπουργού στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...