Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τατούλης:«Δεν έχω μιλήσει με τον Παπανδρέου»

«Εγώ κατέθεσα μια ανοιχτή πρόταση… ανεξάρτητα πολιτικής κίνησης», διευκρίνισε στην «Κοινωνία Ώρα Mega»  ο υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, κ. Π. Τατούλης.

Παρά την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, ο κ. Τατούλης έσπευσε να υποστηρίξει ότι «κατεβαίνει» ανεξάρτητα από πολιτικές και κόμματα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ακόμα ότι δεν έχει μιλήσει με τον κ. Γ. Παπανδρέου. Όπως είπε συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση, «Ασφαλώς και όχι»!

Ο κ. Τατούλης έχει πλέον τόσο την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΛΑ.Ο.Σ. και σε ερώτηση για το αν θα συμπεριλάβει στελέχη του ενός ή του άλλου κόμματος στο ψηφοδέλτιο του απάντησε «Κάθε ανεξάρτητος συνδυασμός σέβεται τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν και αυτό θα αποτυπωθεί στο ψηφοδέλτιο, όταν έρθει η ώρα».

Τέλος, υποστήριξε ότι είναι κατά του Μνημονίου. «Δεν είμαι υπέρ του Μνημονίου, όπως κανένας πολίτης», είπε συγκεκριμένα.


Εν τω μεταξύ, στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο κ. Γ. Μίχας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια, ωστόσο διέψευσε ότι είχε ασκήσει βέτο για την υποψηφιότητα του κ. Σγουρού. Επίσης άφησε αιχμές κατά των συναδέλφων του, που «γύρισαν την πλάτη» στον πρωθυπουργό λέγοντας «Είχα ζητήσει την περιφέρεια, ο πρόεδρος μου είπε τον Πειραιά και επέλεξα να είμαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος».

Σαρκαστικός… με την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ο υποψήφιος περιφερειαρχής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «Στο ΠΑΣΟΚ «σφάζονται» ποιος δεν θα είναι περιφερειάρχης, όχι ποιος θα είναι».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του είπε «Δεν υπάρχει κανένας λόγος που μπορώ να σκεφτώ, που κάποιος ψηφοφόρος… συμπολιτισμού να μην με ψηφίσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...