Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΚΕΔΕ: «Φασιστική και απαράδεκτη» η επίθεση στον Καμίνη

«Φασιστική και απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η ΚΕΔΕ την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά την αποχώρησή του το βράδυ της Κυριακής από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης μόλις αποχωρούσε από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, όπου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξή τους στο καθεστώς κινητικότητας-διαθεσιμότητας, μία ομάδα ατόμων κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, τον προπηλάκισε και του επιτέθηκε φραστικά.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική και απαράδεκτη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, που εκδηλώθηκε κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, την ώρα που όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας, έδιναν ομόφωνα την μάχη για την προστασία του θεσμού, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προάσπιση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.

«Τέτοια φαινόμενα, που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα επαναλαμβάνονται κατά αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, πρέπει να καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος και να παίρνουν τάχιστα το δρόμο της ποινικής δικαιοσύνης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...