Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μπαλασόπουλος: Ο Καμίνης ξέρει ποιοι τον χτύπησαν -Εμείς δεν είμαστε ανόητοι να κάνουμε επεισόδια

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου καμίνη πως αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων είπε « δεν είμαστε ανόητοι να προκαλέσουμε επεισόδια ας μας πει ο κ.Καμίνης ποιοι τον χτύπησαν. Τους ξέρει».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπαλασόπουλος είπε πως η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ ξεκαθαρίζει «δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση και μας κάνει εντύπωση η προσπάθεια να μας εμπλέξει ο κ.Καμίνης»

Πρόσθεσε μάλιστα «στη χθεσινή συγκέντρωση υπήρχαν 3.000 κόσμου και η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την ευθύνη» και επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας «ας μας πει που τον στοχοποίησαν τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ».

Ο κ.Καμίνης απαντώντας είπε πως χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ τον στοχοποίησε αφού έλεγαν πως ήταν ο δήμαρχος που πήγε τα μεσάνυχτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συνεννοηθεί για την κινητικότητα, μάλιστα στη συνέχεια κάποιος φώναξε προς τον δήμαρχο Αθηναίων «τι πήγες να κάνεις στο Μαξίμου;» για να απαντήσει ο κ.Καμίνης προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ «με στοχοποιείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...