Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σε δίκη παραπέμπεται όλο το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ –ΟΤΑ

Στις 3 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η ημερομηνία της δίκης των 35 Μελών του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τα οποία κατηγορούνται για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2011, ενάντια στις περικοπές των αποδοχών τους σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο.

Με ανακοίνωση της η ΠΟΕ –ΟΤΑ κάνει γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης Πανελλαδική Στάση Εργασίας όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο 2, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Στην ανακοίνωση της ΠΟΕ –ΟΤΑ επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι: «η κυβέρνηση ανέσυρε από το συρτάρι την υπόθεση των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Οκτώβριο του 2011, ενάντια στις περικοπές των αποδοχών τους (νέο μισθολόγιο) και στα μέτρα εξόντωσης των μνημονίων και σέρνει στα Δικαστήρια σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α….Δεν της έφτασαν οι εξηγήσεις που έδωσε ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Θέμης Μπαλασόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Τσούνης πριν μερικούς μήνες για την ίδια ακριβώς υπόθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τώρα καλεί σε δίκη και τα 35 μέλη του Γενικού Συμβουλίου, στις 3 Σεπτεμβρίου 2013 στο Πρώτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.  Αναζητεί εναγωνίως η κυβέρνηση τρόπο να απαλλαγεί από τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...