Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αργία τέθηκαν Γ. Τσαμασλής και Δ. Ψωμιάδης

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου


Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής και ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.

Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στον Θεοφάνη Παπά.

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων για το θέμα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου.

«Δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσχώματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται η Περιφέρειά μας να ξαναμπεί σε περιπέτειες, όπως επίσης και ότι προσωπικά δεν θα ανεχτώ οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...