Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαλασόπουλος: Ο Κυρ. Μητσοτάκης μας εμπαίζει...

Σήμερα σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί και μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Δοικητικής Μεταρρύθμισης


Για εμπαιγμό και κοροϊδία έκανε λόγο σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, έπειτα από τη συνάντηση που είχε  με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στη συνάντηση ο κ. Μπαλασόπουλος έθεσε στον υπουργό όλα τα ζητήματα που αφορούν στους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες, με τον ίδιο να διερωτάται γιατί το σχετικό σχέδιο για το μέλλον τους δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα. (σχετικά με τη διαθεσιμότητα των σχολικών φυκάλων αλλά και την κινητικότητα των εργαζομένων στη δημοτική αστυνομία).

«Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι του πρώτου μέρους του πρώτου κύματος. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαθεσιμοτητα του πρώτου κύματος και μέχρι τέλος του έτους του δεύτερου κύματος διαθεσιμοτητας-κινητικότητας», απάντησε από την πλευρά του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως ανέφερε ο κ. Μπαλασόπουλος, θα επιδιώξουν νέα συνάντηση με τον υπουργό την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί και μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Δοικητικής Μεταρρύθμισης.

Νωρίτερα, σχολικοί φύλακες εισέβαλαν στο υπουργείο Εσωτερικών και κατέλαβαν τον πρώτο όροφο του υπουργείου νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...