Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί ο Μιχελάκης άφησε όλους σύξυλους και αποχώρησε από το Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών

O θυμός και η έλλειψη ανοχής είναι εχθροί της ορθής κρίσης. Το ίδιο και η έλλειψη ψυχραιμίας, προσθέτω εγώ παραφράζοντας τον Μαχάτμα Γκάντι. 


Αναφέρομαι στον Γιάννη Μιχελάκη (φωτογραφία), ο οποίος πήγε να χαιρετίσει το Συνέδριο της Ενωσης Περιφερειών που οργάνωσε χθες ο Γιάννης Σγουρός, αλλά έφυγε άρον άρον λόγω υπερβολικής ευθιξίας...

Εξηγούμαι: την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει, κάποιοι εργαζόμενοι στην περιφέρεια, οι οποίοι κάθονταν στις τελευταίες θέσεις, σήκωσαν ένα πανό και φώναξαν «όχι άλλες απολύσεις».

Το όλο περιστατικό μού λένε ότι κράτησε πολύ λίγο. Προφανώς, όμως, αρκετά για να εκνευριστεί ο Μιχελάκης. Το λέω επειδή με αφορμή το συμβάν άρχισε να φωνάζει στους διαδηλώσαντες ότι κάνουν ό,τι κάνουν «για να παίξουν στο δελτίο των 20.00». Συνέχισε δε λέγοντας κάτι σε στυλ «εκτρέφετε το αυγό του φιδιού» και ούτε λίγο ούτε πολύ συνέδεσε το περιστατικό με τα της Χρυσής Αυγής.

Η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη. «Τι είναι αυτά που λέτε; Οι άνθρωποι έκαναν μια απλή διαμαρτυρία», αντέδρασε η περιφερειακή σύμβουλος Αλεξάνδρα Μπαλού, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ. Ο Μιχελάκης δεν της απηύθυνε τον λόγο. «Με αυτές τις συνθήκες δεν μιλάω», είπε, τους άφησε όλους σύξυλους και αποχώρησε. TA NEA
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...