Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση Μιχελάκη για υπάλληλο του ΕΔΣΝΑ που διώκεται ποινικά

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση κατ' εξακολούθηση


Σε αυτοδίκαιη αργία ζητά ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης να τεθεί υπάλληλος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής (ΕΔΣΝΑ), εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση κατ' εξακολούθηση.

Ο εν λόγω υπάλληλος συνεχίζει να εργάζεται στην Περιφέρεια Αττικής παρά το ότι έχει παραπεμφθεί αμετάκλητα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών (αρ. ΒΒ826/2013) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και τελεί υπό περιοριστικούς όρους.

Για το λόγο αυτό ο κ. Μιχελάκης απέστειλε επιστολή στον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρη Καλογερόπουλο, προκειμένου να ενημερώσει αρμοδίως τον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, αλλά και να διερευνήσει εάν η Περιφέρεια Αττικής έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Σημειώνεται ότι τον συγκεκριμένο υπάλληλο έχει υποχρέωση να θέσει σε αυτοδίκαιη αργία ο κ. Σγουρός ως πειθαρχικός προϊστάμενος.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μιχελάκης παρέπεμψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δύο ακόμη υπαλλήλους που εργάζονται στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες-αναφορές. Ο ένας υπάλληλος κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και ο δεύτερος αν και κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, ασκεί καθήκοντα οικονομικού διαχειριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...