Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Χάπι εντ στο σίριαλ διαρκείας «Γιάννης εναντίον Γιάννη»


Τα βρήκαν ως... Γιάννηδες την επόµενη ηµέρα του ορισµού τους ως υποψηφίων: λίγες ώρες µετά το «βέτο» για τον κ. Γ. Σγουρό που προέβαλε - χωρίς επιτυχία - ο κ. Γ. Μίχας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής µε το ΠΑΣΟΚ κατηφόρισε στη Νοµαρχία Πειραιά, όπου συναντήθηκε αρχικά µε τον υποψήφιο δήµαρχο της πόλης.
Οι δύο νοµάρχες επισκέφτηκαν τον Παναγιώτη Φασούλα, στον οποίο και πρότειναν τη θέση του αντιπεριφερειάρχη!

Η συνάντηση παρουσία δηµοσιογράφων, αλλά και µελών του νοµαρχιακού συµβουλίου Πειραιά πραγµατοποιήθηκε σε  επιφανειακά  καλό κλίµα. «Με τον Γιάννη», δήλωσε ο κ. Σγουρός, «ποτέ δεν κρυφτήκαµε, αλλά οι αντιπαραθέσεις γίνονται πάντα πάνω στο τραπέζι. Γι αυτό και πολλές φορές οι αντιπαραθέσεις οι οποίες γίνονται, δεν γίνονται για να βλάψει ο ένας τον άλλον, αλλά για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας από τη µία και το αποτέλεσµα από την άλλη. Εµείς είµαστε άνθρωποι του αποτελέσµατος, δεν είµαστε άνθρωποι των λόγων».

Προς επιβεβαίωση των «καλών» µεταξύ τους σχέσεων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επικαλέστηκε και τη θυµόσοφη ρήση. «Οι Γιάννηδες είναι τροµεροί φίλοι. Δεν λένε σαράντα πέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση και ο υπόλοιπος ντουνιάς δεν κάνει άλλη τόση;».

Από την πλευρά του, ο κ. Μίχας στάθηκε στον χαρακτήρα των εκλογών του Νοεµβρίου. «Οι εκλογές δεν γίνονται για το Μνηµόνιο, αλλά για την επιτυχία του Καλλικράτη», ήταν το µήνυµα που θέλησε να περάσει ο υποψήφιος δήµαρχος Πειραιά, ο οποίος χάρισε στον Γιάννη Σγουρό ένα λεύκωµα µε πίνακές του από πλοία. «Για να έχει καλά ταξίδια και να συναντήσει απάνεµα λιµάνια», εξήγησε για την επιλογή του. Στη συνέχεια, οι δύο υποψήφιοι επισκέφθηκαν τον νυν δήµαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα και του πρότειναν τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής, πρόταση την οποία, σύµφωνα µε πληροφορίες, ο ίδιος δεν απέρριψε. «Βεβαίως µε ενδιαφέρει η Περιφέρεια, µε ενδιαφέρει η µάχη στην Αυτοδιοίκηση.

Αν µε ενδιέφερε κάτι άλλο, θα ήµουν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές. Θέλω να δώσω τη µάχη για τον Πειραιά, θέλω να δώσω τη µάχη για την Αττική, κοντά σε ανθρώπους που εµπιστεύοµαι και πιστεύω ότι µπορούµε να συνεργαστούµε», δήλωσε ο κ. Φασούλας.

Σηµειώνεται ότι ο κ. Μίχας είχε εκφράσει την απόλυτη διαφωνία του για τον ορισµό του κ. Παν. Φασούλα ως αντιπεριφερειάρχη, ελάχιστη ώρα πριν αποδεχτεί την πρόταση του κυβερνώντος κόµµατος να είναι υποψήφιος για τον Δήµο Πειραιά.ΤΑ ΝΕΑ
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Ο νυν δήµαρχος Πειραιά αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...