Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου ο Νίκος Μουρκούσης

Την αυτόνομη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Θεοξένεια» στο Μεσολόγγι, ο μεσολογγίτης γιατρός και πρώην αντινομάρχης Νίκος Μουρκούσης.

Ο κ. Μουρκούσης παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού του και την Διακήρυξη, με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να πολιτευθεί σαν υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου-Αιτωλικού και Οινιαδών, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων.

Ο συνδυασμός «Το μέλλον είναι τώρα», στη διακήρυξή του καλεί όλους τους δημοτικούς σχηματισμούς και τους πολιτικούς φορείς, εφόσον συμφωνήσουν με το πρόγραμμα που θα προταθεί, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Ταυτόχρονα ο κ. Μουρκούσης κάλεσε όλους τους δημότες του νέου δήμου Μεσολογγίου να δημιουργήσουν ένα πλειοψηφικό ρεύμα μαζί του, που θα αλλάξει το «γκρίζο τοπίο» που δημιουργούν τα αθηναϊκά ΜΜΕ και η κρίση των πολιτικών και της πολιτικής, ώστε να πάει ο τόπος μπροστά και να επιτευχθεί οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και ευημερία των κατοίκων του.

Διαβάστε περισσότερα: http://acarnania.blogspot.com/2010/09/blog-post_9398.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#ixzz0ylhC89JO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...