Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ερώτηση στη Bουλή για τα «45άρια» του Παναγιώτη Ψωμιάδη


«Απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών μετρά το ελληνικό δημόσιο από την πρωτοφανή υπόθεση της, κατ'ουσία, απευθείας ανάθεσης έργων που εφαρμόζει με προκλητικό τρόπο η διοίκηση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης», καταγγέλλουν οι βουλευτές Χρύσα Αράπογλου (Α' Θεσσαλονίκης), Γιάννης Δριβελέγκας (Χαλκιδικής) και Βασίλης Γιουματζίδης (Πέλλας), με ερώτησή τους στη Βουλή.

Στην ερώτηση που απευθύνεται προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ζητούν να μάθουν "σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση της κατάτμησης και, κατ΄ουσία, απευθείας ανάθεσης έργων της νομαρχίας Θεσσαλονίκης" και ζητούν "να υπάρξει καταλογισμός ευθυνών για να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα".

Η υπόθεση με τα "45άρια" ήρθε στην επικαιρότητα, μετά το πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον πρώην αντινομάρχη της παράταξής του Γιάννη Μπίκο, πριν δέκα ημέρες περίπου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου.

Για την υπόθεση έχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...