Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Και οι εργαζόμενοι στους δήμους απεργούν στις 18 και 19 Σεπτέμβρη

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ την επόμενη εβδομάδα – Αποφασίζουν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων


Σε απεργιακές κινητοποιήσεις και οι εργαζόμενοι στους δήμους. Το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει και στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με γενικές συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι θα ψηφίσουν για την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων ενώ για τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η διαθεσιμότητα των Δημοτικών Αστυνομικών και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προτείνει στην εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.
Όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, ξετυλίγεται σταδιακά το σχέδιο της κυβέρνησης, κατ’ εντολή της τρόικα, σύμφωνα με το οποίο, χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απολυθούν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...