Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ξάνθη: Σε αργία ο δήμαρχος Τοπείρου μετά την πρωτόδικη καταδίκη του

Σε προσωρινή αργία τίθεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Αθανάσιου Καρούτζου ο δήμαρχος Τοπείρου κ. Στέλιος Χατζηευαγγέλου, έξι μήνες μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος.


Ξάνθη — Όπως έγινε γνωστό από πλευράς της Αντιπολίτευσης στον δήμο Τοπείρου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ελήφθη η απόφαση από πλευράς της Αποκεντρωμένης, απόφαση που αναμένεται να κοινοποιηθεί και στον κ. Χατζηευαγγέλου τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως το Μάρτιο του 2013 ο δήμαρχος Τοπείρου έκατσε στο σκαμνί με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, μετά από μηνυτήρια αναφορά της Αντιπολίτευσης, για υπόθεση που αφορούσε ανταποκριτή του ΟΓΑ στον δήμο ο οποίος αν και είχε καταδικαστεί τελεσιδίκως δεν είχε τεθεί σε παύση από πλευράς του δημάρχου.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κ. Χατζηευαγγέλου επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 15 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο.

Έξι μήνες μετά την πρωτόδικη καταδίκη του κ. Χατζηευαγγέλου, και ενώ ο ίδιος άσκησε έφεση η οποία αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στον Οκτώβρη, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης θέτει τον δήμαρχο Τοπείρου σε αργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...