Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος: "Είμαι θύμα μιας απόλυτης δικαστικής πλάνης και σήμερα γίνομαι θύμα πολιτικής αντιπαράθεσης"

Να έχει δώσει την ψυχή σου για την πόλη σου και την Πατρίδα σου, οι συμπολίτες σου να σε έχουν επιβραβεύσει και να σε έχουν εκλέξει 11 εν συνεχεία φορές ως εκπρόσωπό τους, να έχεις υπηρετήσει με πλήρη ανιδιοτέλεια όλα τα
δημόσια αξιώματα που σου έδωσε ο Λαός, να μην έχεις αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια ούτε ένα νέο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και μετά από μία απόλυτη δικαστική πλάνη να σπιλώνεται το όνομά σου και να το χρησιμοποιούν 45 ημέρες πριν την εκδίκαση της Έφεσης σου για μικροκομματικούς σκοπούς στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση, είναι κάτι που δεν αντέχει ο ανθρώπινος νους, είναι κάτι το ασύλληπτο.


Επειδή αναφέρθηκα σε απόλυτη δικαστική πλάνη, σε όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία θα ήθελα, αφού υπενθυμίσω ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, να απευθύνω συγκεκριμένα ερωτήματα ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, τα οποία πρέπει να απασχολήσουν και την Ελληνική Δικαιοσύνη όπως:
Είναι δυνατόν ο επίορκος υπάλληλος την πρώτη ημέρα της δίκης να ΟΜΟΛΟΓΕΙ και προφορικώς (σελ. 9 της απόφασης) και γραπτώς (σελ. 13) ότι υπεξαιρούσε χρήματα από τον Δήμο τουλάχιστον από το έτος 1998 (!) και να καταδικάζομαι εγώ ως… Δήμαρχος για «Άμεση συνέργεια, δηλαδή ότι ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ, όταν το 1998 εγώ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά ήμουν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ουδεμία σχέση είχα με τον Δ.Θ.;
Είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος υπάλληλος να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ (σελ. 2235 της απόφασης) από το Δικαστήριο σε κάθειρξη 8 ετών για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προήλθε από υπεξαιρέσεις στον Δ.Θ.» το έτος 1998 και να καταδικάζομαι και εγώ ως… Δήμαρχος για «Άμεση συνέργεια», δηλαδή ότι ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ, όταν το 1998(!) εγώ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά ήμουν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ουδεμία σχέση είχα με τον Δ.Θ.;

Και τόσα άλλα…

Είναι πλέον πεντακάθαρο σε όσους έχουν ασχοληθεί έστω και 10 λεπτά με την περίπτωσή μου, ότι έχω πέσει θύμα μιας απόλυτης δικαστικής πλάνης και σήμερα γίνομαι θύμα πολιτικής αντιπαράθεσης.

Είναι φανερό ότι άδικα λοιδορήθηκε και λοιδορείται το όνομά μου.

Άδικα βρίσκομαι στη φυλακή πάνω από μισό χρόνο.

Ευτυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη σε λίγες ημέρες (22.10.2013) θα επανεξετάσει την υπόθεση.

Αυτό που ζητώ είναι πολύ απλό:

Μια δίκαιη δίκη μέσα σε ένα πνεύμα ψυχραιμίας και νηφαλιότητας, που η απόφασή της θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνον σε αποδεικτικά στοιχεία.

Αν αποδειχθεί ότι σε όλη μου τη ζωή – και όχι μόνο στα 12 χρόνια της Δημαρχίας μου – έχω καταχρασθεί έστω και ένα ευρώ να πεθάνω στη φυλακή.

Αν όμως αποδειχθεί ότι τίμησα μέχρι κεραίας τον όρκο που έδωσα όταν με εντολή του Λαού της Θεσσαλονίκης ορκίσθηκα τρεις φορές Δήμαρχος της πόλης μου, τότε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ένα όνομα που με κόπους και θυσίες επί 50 χρόνια έχτιζα.
papageorgopoulos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...