Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Διακοπή λειτουργίας ΧΥΤΑ Φυλής την Παρασκευή 27/9/2013 εξαιτίας της παράνομης αθρόας εισόδου τρίτων


Κλειστός θα παραμείνει ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες δεκάδες άτομα έχουν εισέλθει παράνομα στον εργοταξιακό χώρο καθιστώντας αδύνατη την εκτέλεση των εργασιών υγειονομικής ταφής.

Ήδη με επιστολή του από χθες, ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός είχε ενημερώσει τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και την αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση για την κλιμάκωση του φαινομένου που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο του ΧΥΤΑ.

«Έχουμε επισημάνει και έχουμε αναδείξει σε όλους τους τόνους τα προβλήματα που προκαλούνται κάθε μέρα στον ΧΥΤΑ από την είσοδο αυτών των ατόμων. Οι εργασίες της υγειονομικής ταφής δεν μπορούν να γίνουν υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Δεν μπορούμε να παίζουμε κορώνα γράμματα ούτε την ασφάλεια των εργαζομένων μας, ούτε την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων αυτών που ψάχνουν ανάμεσα στα σκουπίδια και δίπλα σε βαρέως τύπου μηχανήματα και απορριμματοφόρα. Θα θρηνήσουμε θύματα. Ο ΧΥΤΑ είναι δημόσιος χώρος και πρέπει να προστατευθεί η νομιμότητα και απρόσκοπτη λειτουργία του» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Σγουρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...