Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Απάντηση του Δήμου Ναυπάκτου σε άρθρο του κου Π. Κατσούλη


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ κ. Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ 

Για μία ακόμη φορά ο Αντινομάρχης κ. Π. Κατσούλης, προσπαθώντας να αναδειχθεί πολιτικά και αφού έλυσε «επιτυχώς» τα προβλήματα Παιδείας και Πολιτισμού στο Νομό Αιτ/νίας, αποπειράται να επιλύσει και τα προβλήματα του Καλλικράτη.

Θεμιτές οι όποιες κριτικές απόψεις του για την πρόταση που κατέθεσε ο αρμόδιος Υπουργός. Είναι αθέμιτη όμως η προσπάθειά του να στηρίζει την επιχειρηματολογία του σε αβάσιμες και ανυπόστατες θέσεις και απόψεις.

Θα θέλαμε λοιπόν να τον ενημερώσουμε ότι ο Δήμαρχος Ναυπάκτου ποτέ δεν είχε και έχει «εκφρασμένη θέση……η Χάλκεια να ενωθεί με το Μεσολόγγι», όπως ανυπόστατα ισχυρίζεται με άρθρο του σε διάφορα blogs. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από κακή και μόνο πληροφόρηση, υπέπεσε σε πολιτικό ολίσθημα…

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης με καθαρή δήλωσή του από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι είναι υπέρ των ισχυρών Δήμων με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας και μόνο…


Διαβάστε περισσότερα: http://acarnania.blogspot.com/?psinvite=ALRopfUKyCIiTnh3oe9zOMg6_YF61GXqWIbhmy3JP1AUmhjZQR8AwUTnAf2-c1gneNESq3cOOkPuckEgpKs6_JisKt0mblFGjg#ixzz0nMbmZmw4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...