Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σγουρός: Η ευθύνη είναι στα χέρια των πολιτών

Στη Νέα Σμύρνη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για τη λύση των προβλημάτων των πολιτών.
"Σήμερα είναι ημέρα ευθύνης πολιτών. Σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες ψηφίζουν τον αιρετό Περιφερειάρχη Αττικής, Η ευθύνη είναι στα χέρια τους. Και εμείς, από όποια θέση και αν μας επιλέξουν οι πολίτες, υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και σκληρά.  Από τις 7 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες και μέχρι τις 9 θα έχουν βγει τα αποτελέσματα και θα ξέρουμε την απόφαση των πολιτών".
Όσον αφορά το μεγάλο ποσοστό της αποχής, καθώς στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο ίδιος, από τα 400 περίπου άτομα στις 10 το πρωί ψήφισαν μόνο τα 10, ο ίδιος είπε: "Νομίζω ότι οι πολίτες στέλνουν το δικό τους μήνυμα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον της Αττικής".
Και συνέχισε: "Με απασχολούν όλα τα προβλήματα της χώρας και κυρίως της Αττικής. Από όποια θέση και να είμαστε από αύριο, υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε αισιόδοξοι. Τα λόγια άλλωστε δεν μετράνε, αλλά μόνο τα έργα".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΓΟΥΡΟΥ 


Sgouros Diloseis
Ανέβηκε από pantrak1. - Νέα video που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...