Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γ. Δημαράς: Η αμφισβήτηση των κομμάτων θα γίνει «επανάσταση»

«Επανάσταση και καταιγίδα» θα γίνει το κύμα αμφισβήτησης και απόρριψης των κομμάτων, δήλωσε σε συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου και τους Νέους Φακέλους ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Δημαράς.

«Η προσπάθεια ποδηγέτησης των κομμάτων» συνέχισε ο κ. Δημαράς «στα μέλη τους και στην κοινωνία θα πάρει τη μορφή του χειμάρρου τα χρόνια που έρχονται, το νιώθω».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον φέρνουν να σχετίζεται με κομματικούς χώρους δήλωσε «της Ντόρας είμαι; του Σαμαρά είμαι; Δεν μπορώ να είμαι του εαυτού μου; Απαγορεύεται;»

Ακόμη, ο Γιάννης Δημαράς σημείωσε ότι ενδεχόμενη νίκη του θα σηματοδοτήσει «την δυσφορία του (κόσμου) απέναντι στην ποδηγέτηση και στην προσπάθεια ελέγχου της επιθυμίας του και των αποφάσεών του», και ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα καταδείξει καταδίκη «της προσπάθειας ποδηγέτησης» τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των άλλων κομμάτων.

Τέλος, στο ενδεχόμενο νίκης του στην περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Δημαράς δήλωσε εμφατικά στους Νέους Φακέλους ότι δεν θα επιτρέψει μια τέτοια ενδεχόμενη νίκη να καταγραφεί ως νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...