Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Γ.Ραγκούσης: Όλα έτοιμα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου

Όλα είναι έτοιμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης ο οποίος έγινε δεκτός σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Είναι απολύτως όλα έτοιμα γι’αυτές τις εκλογές που έχουν μια μεγάλη σημασία, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η χώρα θα εκλέξει 13 αιρετούς περιφερειάρχες και 325 πολύ ισχυρούς δημάρχους», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σημείωσε:

«Είναι κάτι τελείως καινούργιο και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα από συστάσεως ελληνικού κράτους. Αλλά είναι όλα έτοιμα και από τυπικής πλευράς και από πλευράς κίνησης των υποψηφίων».

Σε ερώτηση αν είναι έτοιμος και για πρόωρες εθνικές εκλογές, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε πως ήδη έχει τοποθετηθεί σχετικά ο Πρωθυπουργός. «Ο,τι έχει πει ο πρωθυπουργός, το εννοεί», συμπλήρωσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου ο ελληνικός λαός δεν θα δώσει τη δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά να αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης, δηλαδή να θέσει υπό αμφισβήτηση την πορεία διάσωσης αλλά και ανόρθωσης της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...