Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Το πρόγραμμα της Επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα στην Ήπειρο

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται την Ήπειρο την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.

Λίγο μετά την άφιξή του στα Ιωάννινα, τις 3 το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Παπαδημητρίου και τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για την Άρτα όπου στις 16:45 θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του περιφερειακού συνδυασμού «ΑΥ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο» και θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άρτας Παναγιώτη Ψυχογιό και τους περιφερειακούς συμβούλους.

Μισή ώρα μετά θα συναντήσει την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων Όλγα Γεροβασίλη και υποψηφίους του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή», στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Λίγο πριν από τις 18:00, θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νικ. Σκουφά Άρτας Θεόδωρο Μουσαβερέ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας.

Στις 18:30 στα Ιωάννινα θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του περιφερειακού και δημοτικού συνδυασμού, στον πεζόδρομο της οδού Καλλάρη, με ομιλητές τους κ.κ. Χρήστο Μαντά και ο Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...